廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
*
kittytc
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
回复: 回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 2 月前 評分: 0
可以諗下BB玩具,吉之島成日都有BB展,你可以去看看。

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
babylover
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
回覆:應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 13 年, 10 月前 評分: 0
你想實際ge 就of caz 是利是la.
如果想特別Dge我suggest :
www.adhere.com.hk/index.php?a=2&b=35779

已記錄 已記錄
wingtang
車站見習員
graphgraph
回覆:應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 13 年, 10 月前 評分: 0
除了實用的尿片,奶粉外...可以送D有紀念價值的...如DIY 立體手腳印都唔錯呀.

已記錄 已記錄

wing
靚b媽
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回覆:應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 13 年, 9 月前 評分: 1
一份學業儲蓄保險俾佢以後升學

已記錄 已記錄
baby_diapercake
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回覆:應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 13 年, 7 月前 評分: 0
可以送一個尿片蛋糕, 主要材料係用尿片及其他BB用品. 價錢由$600至$2000不等, 可以隨你的喜好而造. 如果想要多D資料, 請email [email protected].

已記錄 已記錄
ys2626
車站見習員
graphgraph
回覆:回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 13 年, 1 月前 評分: 0
送個胎心機比佢啦..
1定覺得好細心..
比佢日日係屋企聽住check住bb心跳..仲可以錄音tim^^

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面