廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
*
caida
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 4 月前 評分: 0
我男朋友的侄女就快出世la,身為人地女朋友的我,都好想為呢個BB送份禮物,但唔知應該送咩好? :unknown:
如果送奶粉,尿片呢d必需品,會唔會俾人話冇誠意呀?
希望各位媽媽,俾d意見我,講下大家作為媽媽希望想人地送咩俾你地,賀你地嘅baby出生呀?^^

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
bobo
車站服務員
貼文: 32
graphgraph
回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 4 月前 評分: 0
奶粉,尿片先最好呀。我最鍾意。之前朋友送衫仔,但其實BB都著唔晒,著得一兩次,好浪費,又唔會話keep起,無乜紀念價值可言。實實際際送尿片,奶粉最好。

已記錄 已記錄
ivykwan
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 4 月前 評分: 0
梗係奶粉尿片啦,你送時記得問下人地用什麼牌子,由其是奶粉,買錯咗,BB食唔到,尿片都話唔同牌子可以用。買尿片千其唔好買new born,BB大得快,好快唔用new born,買大啲安全啲。

已記錄 已記錄
caida
車站見習員
graphgraph
咁如果送俾岩岩出生的bb,應該買邊隻奶粉好呀?

已記錄 已記錄
babylover
車站見習員
graphgraph
回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 3 月前 評分: 0
你一係送BB精品,出世用幾highend:
www.mamastation.com/outside_link/link_ou...89lekrf2l06dhbjfjk36

已記錄 已記錄
mama2150
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回复: 應該送咩禮物俾即將出生的BB好呢? 14 年, 2 月前 評分: 0
口水肩啦~好實用!不過唔好買毛巾質地,乾左會鞋

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面