廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
恩媽咪
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0
之前我問過醫生,佢教我用熨斗,熨吓啲床玉,pillows,佢話可以刹塵蟎,

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0

係唔係邊一間永安都有? 聽落有d似, 等我一陣去睇睇, 證實一下先話俾大家知, thx!

已記錄 已記錄
小朱媽
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
回复: 回复: 回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 4 月前 評分: 0
我昨天去會展購物節見到一隻叫守護熊殺菌辟味噴霧, 個promoter又係話係用天然尤加利樹油提煉而成, 對bb同寵物冇毒性, 證實可殺豬流感,大腸桿菌, 葡萄球菌及沙門氏菌兼塵蟎, 仲即場騷曬d證書俾我睇tim. 我俾佢講到心郁郁, 卒之買左返屋企, 夜晚試下噴兩隻豬仔嘅睡房, 佢地成晚冇乜咳同鼻塞聲, 好似駛得wo,
支噴霧喺一入門口有架福士的前面,有wd-forty同車蠟賣嗰個位, 擺到27號, 大家行開果頭不妨去睇睇!(sorry, 唔記得英文名係咪就係你講果隻),

已記錄 已記錄
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 4 月前 評分: 0
多謝各位意見, 係呢隻啦…. 我今早去會展購物節已經買左 等我試吓先,若果用後有乜效果,再同大家分槀享.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面