廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0
仔仔一向有鼻敏感, 小小塵都打晒乞次同咳咳, 請問各位媽咪的小朋友有冇類似鼻敏感,您地又點做令小朋友冇咁辛苦?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
小朱媽
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0
我個女都有鼻敏感, 仲有少少哮喘, 所以床頭d公仔都唔會係毛茸茸的, 最多只係布做的. 多d矖太陽嗰排冇時, 不過, 可能香港真係好易滋生塵蟎, 一抺少日又黎料

已記錄 已記錄
yatse
車站見習員
graphgraph
回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0
我老公都有,但佢食咗comvita 的honey一年,家下好了一點。

已記錄 已記錄
小朱媽
車站見習員
graphgraph
雖然我都相信令身體好d, 就唔會咁易敏感, 不過外在的致敏原也不能不理
請問市面上係咪有些產品可以減少塵蟎呢?

已記錄 已記錄
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
其實年多前有個朋友在澳洲回來返我地, 送左支天然澳洲尤加利成份製成的殺菌噴霧, 寫住有效殺塵蟎減低鼻敏感不適, 佢話澳洲好出名, 用過又真係見效wo,, 最近搬屋時支噴霧唔鬼見左, 搞到仔仔鼻敏感又頻密番, 其實唔知香港有冇得賣呢, 最衰個名又唔記得, 淨係記得寫住FGB出品, 請問各位媽咪shopping時有冇見過類似的產品?

已記錄 已記錄
sunshine
車站見習員
貼文: 11
graphgraph
回复: 回复: 請問各位媽咪的小朋友有冇鼻敏感? 14 年, 5 月前 評分: 0
我最近在jordan站x安百貨家品部見到有一隻叫EUKY BEAR守護熊藍桉尤加利天然噴霧, 好似都係FGB出品, 仲寫住證實可殺h1n1及殺塵蟎, 唔知會唔會係你講隻。

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面