廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
(之前個次信息睇唔到)第2次 求:葵涌廣場邊個e生照4D好??
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
biho1314
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
milk_b_yoyo1314@yahoo.com.hk 位置: hk
(之前個次信息睇唔到)第2次 求:葵涌廣場邊個e生照4D好?? 15 年, 4 月前 評分: 0
葵涌廣場邊個e生照4D好??
幾錢??地點係邊呢??唔該>0<
我有聽過人講話葵涌有個"張e生"照4d幾好~但我唔知係邊>0<有冇人知道呢??

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
jolie
車站見習員
貼文: 19
graphgraph
回复: (之前個次信息睇唔到)第2次 求:葵涌廣場邊個e生照4D好?? 15 年, 4 月前 評分: 0
葵涌廣場好似無張醫生,附近就有一個叫張智,好唔好就唔知啦。

已記錄 已記錄
外星人22
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: (之前個次信息睇唔到)第2次 求:葵涌廣場邊個e生照4D好?? 14 年, 3 月前 評分: 0
你係咪講僅葵涌廣場附近, 即好爵中心呀? (地鐵站隔離)
醫生叫張智, 我都 book 做 4D, 不過 4月先做 (已經一早排, 所以大把時間比我揀), 我朋友介紹佢比我, 我搵佢睇幾次 and 做埋 oscar, 收費平過旺角, 都幾細心, 不過對於我唻講有遠.
你需要佢電話嗎?
我冇問價錢就 book 了!

已記錄 已記錄
cathyzheng
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回覆:回复: (之前個次信息睇唔到)第2次 求:葵涌廣場邊個e生照4D好?? 13 年, 9 月前 評分: 0
4d好似900蚊

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面