廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
你地用緊隻洗衣粉/液殺菌力夠唔夠呀?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
yukihui
車站見習員
貼文: 8
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
你地用緊隻洗衣粉/液殺菌力夠唔夠呀? 13 年, 6 月前 評分: 0
你地用緊隻洗衣粉/液殺菌力夠唔夠呀?用緊邊隻牌子?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
wingsze1
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回覆:你地用緊隻洗衣粉/液殺菌力夠唔夠呀? 13 年, 6 月前 評分: 0
我而家用梗果隻閃新洗衣液去漬同殺菌效果都唔錯呀,至少全家都無出現過皮膚過敏現象

已記錄 已記錄
Binibana
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回覆:你地用緊隻洗衣粉/液殺菌力夠唔夠呀? 13 年, 6 月前 評分: 0
其實都係架,夏日炎炎搞到大汗曡細汗搞到件衫成陣汗味,一d污糟野都好容易黏附係件衫度,
洗衫用品除菌力唔夠,就殺唔死衣物上面ge細菌
件衫洗完表面上係乾淨ge,其實暗藏邋遢,咁咪易敏感囉

已記錄 已記錄
chaohuaxie
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
我用緊樓上講果隻閃新洗衣液ar
以前我用洗衣粉都著到敏感...用左佢D衫都洗得乾淨,但係無左敏感
有時我老公打完波好大陣汗味,洗完都無左,仲有陣香味

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面