廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體 14 年, 5 月前 評分: 0

天文台話今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體,尤其是星期五更會持續下降.,

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
車站見習員
貼文: 16
graphgraph
回复: 今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體 14 年, 5 月前 評分: 0
最驚小朋友唔夠衫同睡訓"fu"被

已記錄 已記錄
小朱媽
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
回复: 今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體 14 年, 5 月前 評分: 0
最驚係細路同老人家唔知係邊惹埋d流感病毒, 你知啦, 依家的病毒成日到升呢變種, 連年青力壯的都出事

已記錄 已記錄
siumai
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回复: 今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體 14 年, 4 月前 評分: 0
請問大家,
我今朝去會展購物節,見到有隻澳洲製的殺菌辟味噴霧, 個sales話有證書證實可殺豬流感兼塵蟎, 用天然尤加利樹油提煉而成, 對bb同寵物冇毒性,仲即場騷曬d證書俾我睇tim.
我唔知買唔買好, 佢地喺一入門口有架福士的前面,有汽車用品嗰個位, 擺到27號, 各位媽咪會唔會過去check 下, 大家share下意見呢?

已記錄 已記錄
160cm
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
回复: 回复: 今晚天氣轉冷, 聽講d流感會更活躍.....大家要小心身體 14 年, 4 月前 評分: 0
我都有去會展購物節都有買,依家用緊,而我當日都見到好多人買,而且佢仲有證書所以就買來試,而我就買咗兩支,一支放屋企看門口,另一支比婆婆,希望佢老人家唔好比細菌入侵..

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面