廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
想揾人湊BB,日夜湊,葵青、元朗、天水圍都可以~
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
heidi_nsx
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
想揾人湊BB,日夜湊,葵青、元朗、天水圍都可以~ 14 年, 9 月前 評分: 0
如題,但必須要喜歡小朋友,BB約兩個月大,有興趣O既朋友請留低聯絡資料!

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
sapphiresa
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
回复: 想揾人湊BB,日夜湊,葵青、元朗、天水圍都可以~ 14 年, 7 月前 評分: 0
居元朗朗屏可幫手湊小朋友

你好,我家住元朗朗屏,西鐵沿線。家居環境整潔,全職家庭主婦,任何時段亦可,一定付出萬二分心機在你的小朋友身上。
曾湊大左一個讀緊大學的女兒以及數名姪仔,而我女兒亦有替小學生私補,所以與小朋友相處方面沒有問題,更能教導越級的知識給小朋友,務求令小朋友身心知識全面發展。
能明白家長工作超時,可隨時延長或縮短托兒時間。
我可以幫忙,但請問已有姨姨幫忙嗎?

聯絡方法:61343633李太

ps如果有其他認識的媽咪尋求姨姨幫忙,亦可轉介。謝謝

已記錄 已記錄
poling823
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: 想揾人湊BB,日夜湊,葵青、元朗、天水圍都可以~ 14 年, 3 月前 評分: 0
需要搵人湊 BB & 小朋友就入黎啦!保証值得信賴..
加我email:[email protected]

話需要搵人湊 BB & 小朋友

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面