廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
蒙牛特侖蘇有新野
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 123
cosi
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
蒙牛特侖蘇有新野 15 年, 8 月前 評分: 0
我今日在深圳家樂福傻咗,買咗四箱特侖蘇 (12x4=48包),一箱原味(人仔52), 低脂(人仔56), 有機(人仔66) 同OMP (人仔62),未飲新口味,唔知好唔好飲。原味真是好抵,買普通蒙牛這價錢都唔得。

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
donna
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
回复: 蒙牛特侖蘇有新野 15 年, 8 月前 評分: 0
你點攞回來呀?唔重咩?

已記錄 已記錄
小狗花花
車站服務員
貼文: 44
graphgraph
乜野係OMP?
OPM=Other People Money 我就識

已記錄 已記錄
cosi
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
其實我都唔係好知乜野係OMP, 佢有張leaflet話, osteoblasts milk protein, 買時見新野就傻咗

今日試咗啦, 有機同OMP都無特別,不及原味好飲。有機唔係好得,仲要貴多啲。

我仲買咗個喼呀 :-D :-D ,又唔係為咗買奶而買喼,而是見到個喼,有啲想買,因為79only,個size又是想買的,於是咪買喼又買奶囉。所以都唔係攞得好辛苦

已記錄 已記錄
garton
車站見習員
貼文: 10
graphgraph
香港唔見有得賣

已記錄 已記錄
兒71
車站見習員
貼文: 7
graphgraph
你好勁,買咁多回來。上面買野是不是好扺呢???

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 123
直接將最新的文章送到你的桌面