廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
真的有人會用尿布嗎?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 123
大眼妹
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
真的有人會用尿布嗎? 15 年, 10 月前 評分: 0
我覺得很奇怪,現在還會有人用尿布嗎?我從來沒有想過還會有人用尿布的。

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
patwong
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回复: 真的有人會用尿布嗎? 15 年, 10 月前 評分: 0
都唔出奇,我阿嫂都用尿布, 佢主要是想省錢.

已記錄 已記錄
yan
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回复: 真的有人會用尿布嗎? 15 年, 10 月前 評分: 0
係咪真的可以慳呀?佢出街都用尿布定會有紙尿片呀?

已記錄 已記錄
koko
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
我身邊所有朋友都是用紙尿片的, 從沒想過有人用尿布, 都無留意街有尿布賣.估唔到現在仲可以買到.

已記錄 已記錄
galax
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: 回复: 真的有人會用尿布嗎? 15 年, 10 月前 評分: 0
To: Pat Wong

你可否叫你阿嫂來分享一下呢?我好想用尿布, 有好多野想問。

已記錄 已記錄
容容媽
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
要洗尿布,水費都唔少.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 123
直接將最新的文章送到你的桌面