廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
BB何時用枕頭
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
babypig
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
BB何時用枕頭 15 年, 4 月前 評分: 0
BB何時用枕頭?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
potato_bre
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: BB何時用枕頭 15 年, 4 月前 評分: 0
我聽講座 , 話BB 6個月才要用KA!!!

已記錄 已記錄
lzf
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
回复: BB何時用枕頭 15 年, 2 月前 評分: 0
我家B仔出生後就有時用,暫時沒發現問題。

已記錄 已記錄
losasa
車站服務員
貼文: 79
graphgraph
http://www.mamastation.com/outside_link/link_out.p
回复: 回复: BB何時用枕頭 15 年, 1 月前 評分: 0
我個 BB 而家 13 個月,但我都冇俾枕頭佢用。所以如果冇俾過佢哋試,佢哋都唔識要求用啦。
而且我聽講座話 BB 大細用枕頭,有機會令佢透唔到氣。我聽完後都唔夠膽俾我個 B 用呀。

已記錄 已記錄
babykiss
車站見習員
貼文: 15
graphgraph
回复: BB何時用枕頭 14 年, 10 月前 評分: 0
我兩個阿B都係一出世就用枕頭, 因為要瞓靚佢個頭型, 我唔想佢哋做扁頭仔, 但當佢哋識轉身後, 我就唔俾枕頭佢哋用, 費事焗死佢哋.

已記錄 已記錄
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回复: BB何時用枕頭 14 年, 6 月前 評分: 0
you can use the pillow for the baby after he/she is 3 month.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面