廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
打唔打水豆針好呢???
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
木大人
車站見習員
貼文: 28
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
打唔打水豆針好呢??? 15 年, 7 月前 評分: 0
打唔打水豆針呢??定還是又得佢第日出咗佢呢???

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
illness
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
回复: 打唔打水豆針好呢??? 15 年, 7 月前 評分: 0
我唔會同小朋友打,細細個出,好容易好番,之後基本上免疫。相反,如果同佢打咗,10年後都無用,到時如果唔記得打就煩,到佢20時又要打,咁到時大個都一定唔記得,大人出水痘仲要好危險tim,所以早啲生反而仲好。

已記錄 已記錄
豬仔
車站見習員
貼文: 11
graphgraph
回复: 打唔打水豆針好呢??? 15 年, 7 月前 評分: 0
我都覺得水痘可以唔打

已記錄 已記錄
好好
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
之前我同事出,成40啦,無番好多日工,我細過出過,現在覺得好輕鬆,不擔心自己會再出。所以小朋友出都未常不是一件壞事。

已記錄 已記錄
nightma
車站見習員
貼文: 14
graphgraph
我最初打算第日同阿仔打嫁,但啲研突講到好以無乜用,都係遲啲想清楚先算

已記錄 已記錄
goldmetal
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
我同老公最後決定唔同bb打水豆針

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面