廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
bb一個月可唔可飲七星茶 ?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
bb一個月可唔可飲七星茶 ? 15 年, 8 月前 評分: 0
bb1個月大,成日放屁,大大時谷得好辛苦咁, 七星茶是不是有用?一個月大可唔可以飲?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
tsue
車站見習員
貼文: 11
graphgraph
回复: bb一個月可唔可飲七星茶 ? 15 年, 8 月前 評分: 0
1個月太細啦,起碼都要兩個月先好呀。

已記錄 已記錄
clarebaby_
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
http://www.mamastation.com/outside_link/link_out.p
回复: bb一個月可唔可飲七星茶 ? 15 年, 8 月前 評分: 0
太細,比BB飲多D水,七星茶要好大先飲得起碼上了1歳以上,BB過多4~5個月就可以飲開奶茶(記住份量要輕)可以買衍生都ok,一包分2次因為太細!!!

已記錄 已記錄
longleg
車站見習員
貼文: 23
graphgraph
亦可以用米水開奶。

已記錄 已記錄
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
thankyou. 想問下米水要幾多個月先用得開奶。

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面