廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
耳溫探熱計一問
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
sasama
車站服務員
貼文: 32
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
耳溫探熱計一問 15 年, 8 月前 評分: 0
我BB9個月大,一向用開水銀探熱計,現在考慮買耳溫探熱計,請問各位媽咪邊隻好呢? 是不是買好呢?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
judy
車站見習員
貼文: 9
graphgraph
回复: 耳溫探熱計一問 15 年, 8 月前 評分: 0
如果BB 9個月大,最好就買,因為佢未必定定比你探熱,用取探2秒就okay,好方便。

已記錄 已記錄
tt945
車站見習員
貼文: 20
graphgraph
用耳探方便好多,我用緊百靈牌,都好好。

已記錄 已記錄
momo
車站見習員
貼文: 15
graphgraph
水銀探熱針準啲,但耳深都okay,我通常都是真的燒時,一定要監察住體溫先用水銀針。

已記錄 已記錄
am730
車站見習員
貼文: 7
graphgraph
用耳探千其唔好買雜麥,好唔準,分分鐘害死人。

已記錄 已記錄
illness
車站見習員
貼文: 13
graphgraph
pigeon都好準。

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12