廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
大家同老爺奶奶有有野講的呢?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
*
honeybee
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
大家同老爺奶奶有有野講的呢? 16 年, 6 月前 評分: 1
雖然我不是同老爺奶奶住,一個星期去佢地果到食飯或出街飲茶,但無野講都幾辛苦。

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
ilovebebe
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: 大家同老爺奶奶有有野講的呢? 16 年, 6 月前 評分: 0
我同佢地都無野講的。講得多,我驚佢地覺得我cheap,因為我覺得我地是兩個不同階層的人。

已記錄 已記錄
jennylee
車站見習員
graphgraph
回复: 回复: 大家同老爺奶奶有有野講的呢? 16 年, 6 月前 評分: 0
佢地對我都幾好,其實一星期先見一次,我都會盡量講吓野,dead air都幾辛苦,有時咪問吓佢地身體呀,講吓新聞呀,沒有什麼特別。

已記錄 已記錄
susan618
車站見習員
graphgraph
回复: 大家同老爺奶奶有有野講的呢? 16 年, 6 月前 評分: 0
我唔鍾意佢地,而我老公同佢地啲關係都不大好,所以好少見面。所以都幾好彩。所以都唔會話要經常同佢地講野,就算唔鍾意佢地,都會忍吓,反正又不是經常見面。

已記錄 已記錄
shah
車站見習員
貼文: 8
graphgraph
http://baby.popart.hk/blog/?skid=1220
回复: 大家同老爺奶奶有有野講的呢? 16 年, 5 月前 評分: -2
i have no 6299 in hk,if i can meet them one time aready good...

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面