廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
搬屋公司
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
paltibb
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
搬屋公司 16 年, 4 月前 評分: 0
我剛剛今個月初(11月)要搬屋, 透過幾位朋友介紹, 搵過幾間格過價, 最後搵左其中一個friend介紹果間搬屋公司最平. 態度不錯,沒有問茶錢. 最初叫佢地係電話報價,報出來的價錢好平。好驚俾人坐地起價!! 朋友話最好要佢地親自上樓睇,講明要點搬同搬d咩野, 都好, 費時佢地坐地起價. 就即管試下﹗

基本4人家庭 (2大人, 2bb), 地櫃, 洗衣機, 雪櫃,,雙人床(包括拆床,安床),餐桌,電視電腦之類, 加埋差不多5箱書呀及一些雜物

佢地報$1,2XX :-D :-D

:-P :-P 因新屋條街早上11時前可迫車, 過時要迫另一條街, 果位負責人本來報價前講明, 如果停車地點與大廈,距離遠要另加收費. 本約好早上8時~8時半d搬運工人到, 但佢地遲了來, 間車不能迫新屋樓下, 要迫遠些, 本應要加錢. 最後佢地無收多我錢, 我覺得佢地好誠實, 是他們遲到, 但沒有將責任轉嫁給客人, 又無因此而迫我俾茶錢$, 我覺得值得推薦呢間公司. 如要電話, 可pm我.

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
新手媽媽
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回复: 搬屋公司 16 年, 4 月前 評分: 0
請問間公司叫什麼名和電話幾號? Thanks

已記錄 已記錄
旺地恒

回复: 搬屋公司 16 年, 4 月前  
雖然現在不要, 但遲些都要找. 請也給我. 謝謝.

已記錄 已記錄
Eva
車站見習員
貼文: 0
graphgraph
回复: 搬屋公司 16 年, 4 月前 評分: 0
明年1或2月會搬屋,可否將那間公司資料給我?謝謝.

已記錄 已記錄
paltibb
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: 回复: 搬屋公司 16 年, 4 月前 評分: 0
以下是幾位朋友 介紹過的搬屋公司資料, 希望對你有幫助.

興盛 - Ken 82036289
以勒 - 劉生 81010195
慶豐 31941299
星匯 - Dick Chau 98732387
榮烽 - 黃生 61340101 (這是我曾幫襯過)

paltibb

已記錄 已記錄
wendychu
車站見習員
貼文: 10
graphgraph
回复: 搬屋公司 16 年, 4 月前 評分: -2
請問你最後用那一間呢?

已記錄 已記錄