廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
有無PLAYGROUP介紹?(沙田)
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
*
coe1205
車站見習員
貼文: 26
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
有無PLAYGROUP介紹?(沙田) 16 年, 5 月前 評分: -4
請問知唔知沙田有無平日嘅PLAYGROUP?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
joken
車站見習員
貼文: 0
graphgraph
回复: 有無PLAYGROUP介紹?(沙田) 16 年, 5 月前 評分: 0
Hi,

You can join the Little Gym at New town plaza commerical tower. They include singing songs, dance, explore time and story.

Joken

已記錄 已記錄
coe1205
車站見習員
貼文: 26
graphgraph
回复: 回复: 有無PLAYGROUP介紹?(沙田) 16 年, 5 月前 評分: -4
我bb而家9個月,啱唔啱返呀?可唔可以比多D 資料呀?或者網址?THANKS!

已記錄 已記錄
小圓圓
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回复: 有無PLAYGROUP介紹?(沙田) 16 年, 3 月前 評分: -1
LITTLE GYM電話: 26080862,我BB都讀開, 幾好,不過得四十五分鐘,大個的約三歲才一個小時,但現在一律$220一堂,不過全英語的.都可以玩吓,勝在夠近,近沙田火車站, 一交錢交一季, 新一季於一月十四日開始,試堂收一堂錢,但試後即報一季有九五折, 若識人佢地一季有一兩次帶朋友試堂免費的.另我大女讀緊, 大個小朋友抵玩好多,可以玩到許多器材,佢地個個都玩得好開心,又可鍛練身體和聽英語,很值得試,因我女玩後連氣管敏感都幾乎斷尾,真意想不到!以前常看醫生,又不敢食涷嘢呢.我覺得物有所值.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面