廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
照oscar時醫生好大力壓落個肚到,之後番到屋企先知留好多血~
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
michiko628
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
照oscar時醫生好大力壓落個肚到,之後番到屋企先知留好多血~ 14 年前 評分: -1
昨天照oscar時醫生好大力壓落個肚到,出房後已經覺得個肚好痛,之後番到屋企先知留左好多血(之前未試過流血)~咁打電話比個醫生,同佢講我流左好多血,佢叫我明天再去比佢睇下~
去到比佢睇下個BB仲係唔係到啦~~照完後~佢個態度超衰~有佢講,無人講~佢話 : 你流血唔關我事,你隨時隨地都可以流血架,可能一星期後又流,之後幾個月都流~都會架~咁?你睇完我流血,唔代表關我事架,你陀得底,隨時都會流架~ [咁我就話,我未試過流血,你照完後我好肚痛,之後先知有血~]]佢聽到後~都係話唔關佢事~係我既問題~
我真係好擔心個BB有事~唔知點算好~~

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
karenmcy
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回复: 照oscar時醫生好大力壓落個肚到,之後番到屋企先知留好多血~ 14 年前 評分: 0
Baby should be fine.. dont worry and good luck !
who is that doctor, u should warn him that u will keep the rite to sue him is anything happen

已記錄 已記錄

:support: Karen
cathyzheng
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
回覆:回复: 照oscar時醫生好大力壓落個肚到,之後番到屋企先知留好多血~ 13 年, 9 月前 評分: 0
咁衰嘅,轉另一個醫生啦,睇吓個bb咩事先

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面