廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
點解成日打''C egg''?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
nicolebb
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
點解成日打''C egg''? 14 年, 4 月前 評分: 0
你哋D BB有冇成日打''C Egg''?@?我個BB成日打''C Egg''仲鬼咁大聲,見到佢就辛苦啦! 我發現佢多數在飲奶之後打......點解會咁?有冇減小打''CEgg''方法?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
feda
車站見習員
貼文: 9
graphgraph
回复: 點解成日打''C egg''? 14 年, 4 月前 評分: 0
我個女打c egg時,我會整哭佢,佢哭就會無事,但E個方法好心痛。

已記錄 已記錄
siupopo
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
回复: 點解成日打''C egg''? 14 年, 4 月前 評分: 0
如果經常打,看看醫生好d

已記錄 已記錄
sallylai2004
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
是不是沒掃風呀

已記錄 已記錄
Ali
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
我個仔3個月大都仲係成日飲完奶之後打"C Egg"
我會比佢啜多2啖奶,如果佢唔肯啜,
我就幫佢掃下風,等佢舒服D!
有時曖佢訓覺,佢訓左就唔會打C Egg架啦!

已記錄 已記錄
acheung09
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: 點解成日打''C egg''? 14 年, 1 月前 評分: 0
醫生說是因為吃的太飽。

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面