廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
低敏奶粉 (hypoallergenic)
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1234
cosi
車站見習員
貼文: 12
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
回复: 低敏奶粉 (hypoallergenic) 14 年, 2 月前 評分: 0
我家姐個女都是大豆奶粉,是醫生建議,是大牌子,惠氐定雅培果類,唔記得,如果要食低敏,最好問清楚醫生。

我見watson果隻叫南陽,唔係寶貝兒、林貝兒wor,現在有咁多韓國奶粉,韓風到。

低溫殺菌即是平時屋仔奶用果集消毒方法,我估應該無問題掛。

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
bbchan
車站見習員
貼文: 11
graphgraph
回复: 低敏奶粉 (hypoallergenic) 14 年, 2 月前 評分: 0
佢地2個係唔同但係2個都係韓國奶粉,我bb而家都飲緊寶貝兒 便便幾好又無咩點扭計 唔錯...你地都可以試下~

我睇過寶貝兒係"媽媽寶寶"個廣告到講話佢地既奶粉係唯一咩低溫長時間巴c德消毒....又係初乳同低敏~~
我之前join左佢地membership有優惠

你地可以睇下
www.mamastation.com

已記錄 已記錄
bbchan
車站見習員
graphgraph
sorry, koreanmilk .com

已記錄 已記錄
beebee2010
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
我上星期也join了 他們送了2張入場tickets~~~
我打算跟老公一齊去...

已記錄 已記錄
ngpopo
車站見習員
graphgraph
什麼入場tickets?

已記錄 已記錄
beebee2010
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: 低敏奶粉 (hypoallergenic) 14 年, 1 月前 評分: 0
"2010 BB春季購物節暨兒童成長教育展”, 將會係會展攪架…我同我老公會去行下~~

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1234
直接將最新的文章送到你的桌面