廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
bb去影樓影相
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
新手媽媽
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
bb去影樓影相 16 年, 4 月前 評分: 0
我好想帶bb去影樓影返輯相,但佢好怕生寶,多數會喊到收唔到聲,請問你地有無相同問題,點解決?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
大細B
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
回复: bb去影樓影相 16 年, 4 月前 評分: 0
你預早少少帶bb去熟習下環境. 仲要帶D佢鍾意o既玩具,音樂.

已記錄 已記錄
軒軒媽咪
車站見習員
貼文: 6
graphgraph
回复: bb去影樓影相 16 年, 4 月前 評分: 0
有時都好難, 我阿仔一去到就想喊,想走,唔笑,沒有辦法,只有改期再影.第二次好小小,去到無喊,但不大笑,只很換一個造型的衫, 我好後悔,覺得浪費咗啲錢.以

其實我應該book個photographer同佢去公園影仲好,起碼應該唔喊, 又可以捕捉bb的神情, 自然啲. 我現在等個friend,佢識個photographer 等佢影完看好不好, 好的話, 會咁影.

已記錄 已記錄
旺地恒

回复: bb去影樓影相 16 年, 4 月前  
你地記得帶定啲靚衫,因為我個女唔肯著果啲造型衫.

已記錄 已記錄
coe1205
車站見習員
貼文: 26
graphgraph
回复: bb去影樓影相 16 年, 4 月前 評分: -4
如果怕生寶,我覺得真係要考慮清楚,如果唔係去到bb嚇親佢仲煩

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面