廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
求救: 初生嬰兒一日屙 4 次屎屎算唔算多..
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 1
siusiumami
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
求救: 初生嬰兒一日屙 4 次屎屎算唔算多.. 14 年, 11 月前 評分: 0
bb 係醫院係食惠氏, 返到屋企就開始食雪印, 但就開始肚屙。點算好?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
sunnie1201
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: 求救: 初生嬰兒一日屙 4 次屎屎算唔算多.. 14 年, 11 月前 評分: 0
你個b幾大呀?
我亞b是食人奶+明治的,
bb2小時食一次,
一日柯8次哦~
食得柯得才正常呀! :love:

已記錄 已記錄
bb11460
車站見習員
貼文: 3
graphgraph
http://www.mamastation.com/outside_link/link_out.p
回复: 求救: 初生嬰兒一日屙 4 次屎屎算唔算多.. 14 年, 10 月前 評分: 0
Don't worry, your baby is very good, my one poo poo at least five times a day when I did the breast feeding. My doctor said it's very normal too.

已記錄 已記錄
babykiss
車站見習員
貼文: 15
graphgraph
回复: 求救: 初生嬰兒一日屙 4 次屎屎算唔算多.. 14 年, 9 月前 評分: 0
你阿B唔係肚痾, 唔駛驚.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 1
直接將最新的文章送到你的桌面