廣告看板

head-56

MaMaStation > forum

MaMaStation.com

歡迎, 訪客
登入註冊.    遺失密碼嗎?
紙片邊隻好?
(1 個人正在瀏覽) 1 訪客
跳至底部頁數: 12
joycebb
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
會員離線 點此觀看該會員的個人資料
紙片邊隻好? 15 年, 2 月前 評分: 0
請問有冇人知初生bb用pampers定huggies好?

已記錄 已記錄
  只有註冊會員才能張貼文章
lzf
車站見習員
貼文: 2
graphgraph
回复: 紙片邊隻好? 15 年, 2 月前 評分: 0
我用pampers,覺得還行。

已記錄 已記錄
joan_lky
車站見習員
貼文: 1
graphgraph
回复: 紙片邊隻好? 15 年前 評分: 0
用p啦,舒服d,柔軟d,h果只條邊好硬,後面嘅'丈根'會'銀"到bb嘅patpat留下條痕.

已記錄 已記錄
sheung1126
車站見習員
貼文: 4
graphgraph
回复: 紙片邊隻好? 15 年前 評分: 0
我女初生用P牌,之後S碼開始用H牌,P牌冇彈性腰圍怕漏尿尿

已記錄 已記錄
babykiss
車站見習員
貼文: 15
graphgraph
回复: 紙片邊隻好? 14 年, 9 月前 評分: 0
我都係覺得PAMPERS好用D.

已記錄 已記錄
車站見習員
貼文: 5
graphgraph
回复: 紙片邊隻好? 14 年, 5 月前 評分: 0
my daugther is using merries, which is made in Japan. According to my experience, it is drier than P or H, you can also try it.

已記錄 已記錄
跳至頂端頁數: 12
直接將最新的文章送到你的桌面